Τουριστικός τομέας

Εγκρίθηκαν στο Κ.Ε.Κ. ΔΙΟΝ Ε.Π.Ε.Κ.Α. (Κωδ. Πιστ/σης ΕΟΠΠΕΠ 11101176) πέντε (5) προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης στην περιοχή της Λέσβου (Μυτιλήνη), τα οποία αποτελούν μέρος της Πράξης 1 «Δράσεις κατάρτισης ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα τουρισμού στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης» και συγχρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ», ΕΣΠΑ 2007-2013 (αρ. εγκρ. απόφασης 22510/29.10.2014).
Τα προγράμματα απευθύνονται σε εργαζόμενους, εποχιακά εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και επιχειρηματίες για τους οποίους υπάρχει συνάφεια της λαμβανόμενης κατάρτισης με το αντικείμενο εργασίας τους ή με ενδεχόμενα νέα καθήκοντά τους στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της επιχειρήσεις ή στο πλαίσιο αλλαγής-εξέλιξης επαγγελματικής δραστηριότητας, σύμφωνα με τους όρους της σχετικής Προκήρυξης (Προκήρυξη αρ. 1/2012, Υπουργείο Τουρισμού).
Τα στοιχεία των προγραμμάτων απεικονίζονται στον πίνακα που ακολουθεί:
ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Αντικείμενο των προγραμμάτων αποτελεί η αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων, εποχιακά εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων και επιχειρηματιών στον κλάδο του τουρισμού με σκοπό την επανένταξη/δυναμική παρουσία και ανταγωνιστική παραμονή των εκπαιδευομένων στην τουριστική αγορά εργασίας, τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών, και εν τέλει την αύξηση του μεριδίου της οικονομίας στη διεθνή τουριστική αγορά.

To Κ.Ε.Κ., αφού πραγματοποιεί όλες τις νόμιμες διατυπώσεις δημοσιότητας, προβαίνει στη διαδικασία επιλογής των εκπαιδευομένων κατά τους όρους της σχετικής προκήρυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες, τα στοιχείων δομών του Φορέα έχουν ως εξής:
Έδρα (Αθήνα): οδός Κανάρη 20,Αθήνα Τ.Κ. 10674, τηλ. 210-3625300, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., URL: www.kekdion.gr
Κεντρικό Παράρτημα Μυτιλήνης: 1ο Χλμ. Μυτιλήνης-Λουτρών Τ.Κ. 81100, τηλ. 22510-37817.

 

 

Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ-ΕΣΠΑ

Γενική Γραμματεία Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης
Γενική Διεύθυνση Τουριστικής Πολιτικής
Διεύθυνση Τουριστικών Επενδύσεων

ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ της ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ

 

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΦΙΣΑ

NEWSLETTER

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ